Vetpercentage verminderen? Eet calcium

In diverse onderzoeken wordt steeds meer bewijs verzameld dat calcium uit zuivelproducten een positieve invloed heeft op een daling van je vetpercentage. Onlangs toonde een onderzoek aan de University of Tennessee, VS, aan dat mensen die dagelijks 1200 milligram(mg) calcium innamen via zuivelproducten gemiddeld 11% van hun lichaamsgewicht kwijt raakten.

De juiste hoeveelheid calcium krijg je binnen door iedere dag twee glazen melk (669 mg.), een bakje magere yoghurt (338 mg.) en 40 gram kaas (287 mg.) te nemen. 

Lees ook:Hoeveel proteïne moet je eten?
Lees ook:Calcium alleen niet genoeg voor sterke botten
Lees ook:Vetpercentage daalt door yoghurt
Lees ook:New York telt calorieën
Lees ook:7 etenswaren die buikvet veroorzaken

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>