Over Fitness.blog.nl

Fitness.blog.nl is een blog met het laatste nieuws uit de fitnessbranche, voeding, afvallen, krachttraining, spiermassa, voedingssupplementen, fitness tips, fitness fabels, oefeningen, en alle andere onderwerpen die met fitness te maken hebben. De redactie van deze blog is in handen van redacteur Raul Kortooms. Fitness.blog.nl is gestart in 2008 en heeft sindsdien ruim anderhalf miljoen bezoekers gehad. Heb je tips, vragen of nieuwtjes voor deze blog? Neem dan contact op met [email protected]

Over de redacteur
Raul Kortooms is gediplomeerd Personal Trainer en voedingsadviseur/begeleider. Hierdoor volgt hij alle ontwikkelingen en wetenschappelijke ontdekkingen op het gebied van Fitness, krachttraining en voeding. Dagelijks post hij blogs over de meest interessante onderwerpen in de fitnesswereld.

Fitness.blog.nl volgen
Wil jij dagelijks op de hoogte blijven van het laatste fitness nieuws? Like Fitness.Blog.nl dan op Facebook.

Over Blog Online
Blog Online is in juni 2005 begonnen met het uitgeven van themablogs. Inmiddels zijn er meer dan 70 verschillende blogs en dat aantal breidt zich snel uit.

Adverteren
Wilt u adverteren op (één van de) themablogs van Blog Online? Door de doelgerichte aanpak van Blog Online kunt u een specifieke doelgroep aanspreken of juist een heel breed publiek. Voor meer informatie mail naar [email protected] of bel 020 4459931.