Het lichaam van Madonna Toen en Madonna Nu…verdacht?

In Amerika  wordt er druk gespeculeerd over het lichaam van Madonna. Een van die nieuwste geruchten is dat Madonna vemoedelijk het groeihormoon HGH gebruikt. De mensen die dat beweren schuiven het strenge dieet dat ze volgt en het 6 tot 7 keer per week trainen dat ze doet toch even terzijde. De geruchten zijn ontstaan doordat Madonna er fysiologisch anders uit is gaan zien vinden zij..

Ze ilinks vroeger en hier rechtsboven een foto hoe ze er nu uitziet.

Google zelf maar eens op hoe ze er toen in de jaren 80-90 uitzag. Ik moet bekennen dat, ondanks dat ik weet dat ze er keihard en dagelijks voor traint, er inderdaad wat verdachte contouren zichtbaar zijn. Zie ellebogen en bovenarmen. Ik kan het echter ook mis hebben met bijna 20 jaar ervaring in de fitnesswereld.

Lees ook:Madonna mager door huwelijksproblemen
Lees ook:Guy Ritchie trots op Madonna’s lijf
Lees ook:Madonna’s Fitness…
Lees ook:Fitness-regime Madonna reden van scheiding
Lees ook:Gyrotonics: workout van Madonna, Gwyneth Paltrow, Julianne Moore en Terri Hatcher

4 Reacties // Reageer

4 thoughts on “Het lichaam van Madonna Toen en Madonna Nu…verdacht?

 1. Frank

  Tja HGH IGF-1 is razend populair onder bepaalde sporters. HGH word daarnaast ook voor verjongingskuren gebruikt. Het enige wat Madonna nodig heeft is een flinke stapel boterhammen daar gaat ze een stuk beter van uit zien.

    /  
 2. moes Auteur

  Aan die spieromvang cq spiergroei te zien eet ze genoeg. Ja HGH IGF-1 is inderdaad poulair

    /  
 3. jetske

  Zulke armen krijg je echt niet van de Powerplate en Yoga. Want dit is wat Madonna voornamelijk doet om in conditie te blijven, als ik de tijdschriften moet geloven.

    /  
 4. moes

  Misschien doet ze aan POWER Yoga…dat is ook een variant.

    /  

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>