XCO Walking & Running: train je core terwijl je loopt!

 

Voor hardlopers, joggers, wandelaars, kortom iedereen die van lopen houdt, is er nu XCO Walking & Running. Lopen met in iedere hand een aluminium buis gevuld met grit. Wat dat toevoegt aan je vertrouwde looptraining? Trainen van je core-spieren, oftewel je natuurlijk korset van rug-, buik- en heupspieren. 

foto: XCO Sports Company  

 

Toegegeven: tijdens mijn eerste rondje rennen in het park met de XCO Walking & Running-set trok ik heel wat bekijks. De buizen maken namelijk het geluid alsof je met twee rammelaars op stap bent. Maar daar stond tegenover dat mijn training een flink stuk intensiever werd en dat ik inderdaad mijn core-spieren strak moest aanspannen. Rennen met de XCO's is ideaal; het is een total body workout. Niet alleen de benen, maar ook armen en het hele bovenlichaam worden tijdens het lopen getraind.  

foto: XCO Sports Company  

Lees ook:Fit tip: Train je benen
Lees ook:Oefening mooie benen én billen
Lees ook:Upgrade je zwemtraining
Lees ook:GRATIS proefles XCO Walking & Running
Lees ook:Nieuwe groepsles: Joy Walking

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>