Fit tip: Train je benen

Het doel van vele fitnessers is het kweken van een mooie sixpack en het opbouwen van enorme armen. Bij het trainen voor deze doelen worden dan ook oefeningen gedaan die de opbouw van enkel deze spieren bevorderen. Hoewel deze oefeningen goed werken, is het ook erg belangrijk om je beenspieren te trainen als je een gespierd bovenlichaam wilt, aldus quick-weight-loss-principles.com.

Bron: sxc.hu

Je lichaam is namelijk niet ingesteld om ongelijk gespierd te zijn. Als je dus geen gespierde benen hebt, maar wel een gespierd bovenlichaam, zal je bovenlichaam zich nooit maximaal ontwikkelen. In je lichaam zitten namelijk meerdere lange spieren die zowel verbonden zijn aan je torso als aan je benen. Als je gespierde benen hebt wordt hierbij indirect ook je torso getraind voor een maximaal sixpack resultaat! Een goed voorbeeld hiervan is de squat. Bij het doen van een squat train je voornamelijk je benen, maar onderzoek laat zien dat ook je borst-, rug- en armspieren worden getraind. Dus als je traint voor een sexy sixpack, neem dan ook je beenspieren mee!

Lees ook:Train je benen en je hele lijf groeit!
Lees ook:4 oefeningen voor slanke benen
Lees ook:5 Redenen en voordelen om te Squatten
Lees ook:De Top 3 beste fitness oefeningen
Lees ook:Sixpack in een maand

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>