Carnaval: gezellig schaatsen in Oeteldonk!

Er is geen sportievere manier om carnaval te vieren dan op de ijsbaan. Ik was dan ook erg verheugd om met mijn vriendinnen de schaatsen aan te trekken en lekker te gaan lallen op het ijs.

Bron: Omroep Brabant

Bron: Omroep Brabant

Het was erg toevallig dat ons schaatsuitje tegelijk viel met het carnavalsweekend. We zijn alle vier schaatsliefhebbers en proberen dan ook elk jaar wel een keer het ijs op te gaan. Vooral door de Olympische Spelen begon het weer erg te kriebelen en we moesten en zouden per se gaan schaatsen dit jaar. Daarom trokken we afgelopen vrijdag onze schaatsen aan en vertrokken we naar Sportiom in Den Bosch, waar de carnavalsstemming er al goed in zat. De hele stad was rood-wit-geel gekleurd en iedereen was prachtig verkleed en vrolijk. De ijsbaan was hier gelukkig geen uitzondering op. De carnavalskrakers galden uit de speakers en onze mede-schaatsers zagen er prachtig uit. We waren al gauw aan het dansen tijdens het schaatsen (we hebben zelfs de polonaise gedaan op het ijs!) en de carnavalsstemming zat er al goed in. De hele middag hebben we lekker rondgeschaatst terwijl nummers zoals ‘seks met die kale’ door de hele hal te horen waren. Het was reuze gezellig en nog eens sportief ook. Dus wil je Carnaval een keer sportief beleven? Ga dan lekker schaatsen in Oeteldonk!

Lees ook:5 oefeningen voor een strakke ronde kont
Lees ook:Gaat het wel goed zo?!
Lees ook:Blijf ook tijdens de feestdagen in beweging
Lees ook:Sportieve Obama
Lees ook:Spinning from Brasil

1 Reacties // Reageer

One thought on “Carnaval: gezellig schaatsen in Oeteldonk!

  1. Jolien van de Griendt

    +1 :)

      /  

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>