Evolution of the Lifting Man

Ben jij een gewichtheffer? Dan ben je vast al bekend met de 7 stadia van het gewichtheffen. Je begint als een klein mannetje en eindigt als een grote spierbonk. De website Spot me Bro heeft een zeer komisch filmpje waarin je deze 7 stadia precies kunt zien. Ze noemen het: the Evolution of the Lifting Man.

Lees ook:Feel good @ any size
Lees ook:Doe mee aan de 30 dagen little black dress challenge!
Lees ook:Cardio direct na je krachttraining?
Lees ook:Intensieve workouts leiden tot intensive care
Lees ook:Abs workout van Nina Dobrev

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>