[update] 30 dagen little black dress challenge: dag 12

Wat een interessante week is dit geweest. De little black dress challenge is erg onvoorspelbaar! Ik zal jullie dan ook snel vertellen hoe het deze week is gegaan.

Bron: http://30dayfitnesschallenges.com

Bron: http://30dayfitnesschallenges.com

Ik begon dag 5 van de challenge met een ontzettende verkoudheid. Ook ik had een snotneus te pakken gekregen en had daarom besloten om de armoefeningen van die dag eventjes uit te stellen. Zoals ik de eerste 3 dagen had ervaren leek het alsof er elke dag andere spiergroepen getraind werden. Het leek me daarom ook niet erg om dagen 5, 6 en 7 tegelijk te doen op dag 7. Nou, dat heb ik geweten! Ik heb nog nooit zo’n spierpijn gehad in mijn benen. Ik had in de eerste drie dagen niet door dat je met de burpee en high knees ook zoveel beenspieren gebruikte. Dit uitstellen was dus geen handige zet van mij, want op de rustdag daarna kon ik bijna niet lopen door de spierpijn.

Gelukkig was mijn spierpijn vrij snel over. Ik ben regelmatig wezen wandelen en heb zelfs geschaatst om mijn spieren zo soepel mogelijk te houden. Toen de derde ronde aan oefeningen eraan kwam, waren mijn benen al enigszins hersteld. De oefeningen van dag 9 t/m 11 heb ik dan ook gedaan zoals gepland en vandaag, op rustdag 12, zijn mijn benen alleen wat stijf. Dus mijn tip aan jullie is: houd je goed aan het schema! Als je de oefeningen dagelijks doet kost het je niet veel tijd en je hebt minder spierpijn!

De aankomende week wordt het aantal reps maar minimaal verhoogd. Ik voorzie dus geen problemen in de komende twee rondes en ga lekker door met deze challenge. Hoe vergaat deze challenge jullie? Laat het me weten in een reactie!

Lees ook:[Update] 30 dagen little black dress challenge: dag 4
Lees ook:Doe mee aan de 30 dagen little black dress challenge!
Lees ook:Doe mee aan de plank challenge!
Lees ook:De push-up en squat challenge: versla jij men’s health?
Lees ook:100 burpees in 100 dagen? Doe mee met de burpee challenge!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>