Sandisk introduceert mp3 speler voor sporters

Ken jij dat geklungel met je mp3 speler als je aan het sporten bent? Ik ben er zelf maar al te bekend mee. Vooral tijdens het roeien veroorzaakt dat ding een hoop irritaties. Bij elke roeibeweging die ik maak valt mijn iPod weer uit mijn broekzak en als ik een ander liedje wil luisteren moet ik dat ding tijdens het roeien helemaal uit mijn broekzak halen, ontgrendelen, bedienen, vergrendelen en weer terug in mijn broekzak doen. Dit is een waar eerste wereld probleem waar  techbedrijf Sandisk een mooie oplossing op heeft.

Bron: sxc.hu

Website hardware.info meldt namelijk dat Sandisk een mp3 speler op de markt brengt die speciaal voor sporters is bedoeld. Er zit een heel handig clipje aan waardoor je het eenvoudig aan je broekrand kunt vastmaken. Het apparaat komt met een standaard opslagcapaciteit van 4 of 8 GB, maar je kunt hier zelf meer muziek opzetten door middel van sd kaartjes.

Dit apparaat klinkt als een ideale oplossing voor het geklungel dat ik eerder beschreef, maar ik vraag me af of het niet te veel wordt. Veel sporters gebruiken al hun apparaatjes voor GPS tijdens het hardlopen, hartslagmeters of andere fitness gadgets tijdens hun workout. Hebben we daarbij nog wel plaats voor een apparaatje dat enkel muziek afspeelt?

Lees ook:Indo-row: Hollywood’s Hottest Workout
Lees ook:Met muziek gaat alles beter…
Lees ook:Vreemde trend: karaoke fitness
Lees ook:Verzoeknummers voor Body Pump
Lees ook:Val niet van de Fitness cliff!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>