Missie sixpack (6): barbiepoppen en modeshows

Froukje (30) is wat dat betreft een echte vrouw; slank, verzorgd, goed figuur, maar (nog) niet tevreden. Deze stewardess heeft een missie : ze wil een sixpack. Voor fitness.blog.nl houdt ze een dagboek bij. Vandaag deel 6.

Ik denk soms wel eens dat ik terecht ben gekomen bij een modeshow, terwijl ik toch echt de sportschool binnengelopen ben. Meiden volledig in de make-up en met oorbellen tot op hun schouders.

Als het nou aan het begin van de avond zou zijn kan ik me daar nog iets bij voorstellen. Rechtstreeks vanuit je werk naar de sportschool en je nog even uitleven voordat je lui op de bank ploft na een dag hard werken. Maar ‘s ochtends vroeg? Met kettingen om in een doorzichtig glittertruitje een beetje leuk doen op de crosstrainer?

Ik vraag me ook wel eens af wat mannen daarvan vinden. Dus, mannen: is het aantrekkelijk om een vrouw op de sportschool te zien sporten in een outfit die je ook zou kunnen dragen tijdens een avondje uit? Is het nodig om je helemaal in de make-up te zetten en je mooi te maken met sieraden? Of zien jullie liever iemand die zich in het zweet durft te werken, en dat zweet rustig van haar voorhoofd en uit haar ogen durft te wrijven met een handdoek zonder daardoor zwarte strepen over haar gezicht te krijgen?

Ik hoor bij die laatste categorie. Natuurlijk heb ik ook wel eens met een make-uphoofd getraind. Maar ik vond dat persoonlijk heel irritant. Dat het zweet bij je voorhoofd naar beneden loopt en in je ogen komt, maar je het niet even lekker rigoureus kunt wegvegen omdat je mascara dan overal zit behalve op je wimpers. Bovendien ben ik na m’n warming-up al niet meer te onderscheiden van een tomaat.

En ja, er zijn ook enkele heren die zelf waarschijnlijk nog niet helemaal bedacht hadden waar ze naartoe gingen toen ze hun sporttas inpakten. Zo is er een meneer die standaard komt sporten in z’n overhemd. Terwijl hij er gewoon een t-shirt onder aan heeft. Nou is deze meneer niet echt het type ‘modeshow’, maar toch begrijp ik dat niet. Bovendien lijkt het me totaal niet comfortabel. Maar goed, ieder z’n ding zullen we maar zeggen.

En gelukkig is deze groep dames en heren bij mijn sportschool zwaar in de minderheid. Mocht je mij dus tegenkomen terwijl ik aan het sporten ben; ik zie er niet uit als barbiepop op sportschoenen, maar gewoon als een doodnormale meid die geen moeite heeft gedaan om er leuk uit te zien, maar wel keihard werkt aan een geweldig lichaam.

Lees ook:De beste seksposities voor sterke armen
Lees ook:Venlose fitnessmoeder is een internethit
Lees ook:Afvallen? Beweeg minder!
Lees ook:Ja ja het is echt waar: vrouwen fitnessen voor de looks
Lees ook:Te gespierde vrouw moet zichzelf bedekken in sportschool

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>