Sixpack in zes weken met Jillian Michaels

Jillian Michaels wil jou graag helpen met het behalen van een sixpack in zes weken tijd. Daarom heeft ze een videoreeks op YouTube gezet, die je kunt volgen om snel een blokjesbuik te hebben.

Deze video is de eerste video in een reeks van pittige buikspieroefeningen. Je kunt lekker fanatiek aan de slag met deze workout en als je Michaels trainingsschema volgt, heb je een sixpack in zes weken tijd! Deze eerste video is gratis, als je het gehele sixpack in zes weken pakket wil doen, kun je op Amazon het hele schema met video’s en andere materialen bestellen.

 

Lees ook:Nieuw: de pizza workout
Lees ook:XCO steunt Pink Ribbon
Lees ook:Kickbokstraining thuis
Lees ook:De beste bikini workout
Lees ook:Doe de ultieme voetbal abs workout tijdens het WK

1 Reacties // Reageer

One thought on “Sixpack in zes weken met Jillian Michaels

  1. Johan

    Hoi kijk ook eens naar mijn programma als je af wilt vallen en six pack buikspieren wilt. http://sixpackin70dagen.nl Het is een speciaal stap voor stap six pack in 70 dagen programma. Met een compleet trainingsschema en alles over de juiste voeding en mindset. Ontvang GRATIS six pack start pakket met 6 stappen die je dichter bij het six pack van je dromen brengen om te kijken of dit wat voor je is.

      /  

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>