Relaxt dobberen

Lid van een chique fitnesscentrum met zwembad? Maak er dan uitgebreid gebruik van na je workout. Het International Journal of Stress Management publiceerde namelijk een Zweeds onderzoek, waaruit blijkt dat je lichaam direct ontspant als je in water drijft. 80% van de proefpersonen in dit onderzoek gaf aan minder last te hebben van stress en depressieve gevoelens. 

Lees ook:Obesitas-pil leidt tot zelfmoordgedachten
Lees ook:Dik door slaaptekort
Lees ook:Zwemmen als een zeemeermin
Lees ook:Zen in 5 minuten
Lees ook:VMBO’ers ongezonder dan HAVO- en VWO-leerlingen

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>