Groene glossy

 

Nederland krijgt een glossy die zich geheel richt op een groene levensstijl en die gedrukt wordt op gerecycled papier. Nee, geen morsig geitenwollensokkenblaadje- het wordt een échte glossy gedrukt op mooi gerecycled papier.De glossy wil namelijk laten zien dat glamour en groen prima samengaan. Uitgever Yves Gijrath van glossy's Jackie en JFK start deze tweemaandelijkse groene glossy onder de naam Green.2.

 

 

 

 

Thema's als biologisch eten, duurzaam reizen en verantwoorde mode zullen worden gepresenteerd als vanzelfsprekend onderdeel van een glamorous lifestyle. Hummer-advertenties zijn natuurlijk uit den boze! Het eerste nummer van Green.2 verschijnt op 24 juni.

Lees ook:Eco Yoga
Lees ook:Groene kracht
Lees ook:Ecofabulous: Veggie in Pumps
Lees ook:Trots op Samir Amezian
Lees ook:Een nieuwe redacteur voor Fitness.blog

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>