Fitness en Welness Top Expo Houten

 

Logo_fwtop_2015_zwart

Op donderdag 17 en vrijdag 18 september a.s. vindt in Expo Houten de jaarlijkse Fitnessbeurs van de Benelux weer plaats.

Wat is de Fitness en Wellness Top?
De Fitness en Wellness Top is hét jaarlijkse evenement voor de fitness- en wellnessbranche, waarbij netwerken, trends en nieuwe ontwikkelingen centraal staan. Professionals uit de branche komen naar de Fitness en Wellness Top om zich te laten inspireren en in een informele sfeer te sparren met vakgenoten. Het is ook dé gelegenheid om als bedrijf in beeld te komen bij potentiële klanten. Het exposantenaanbod is ieder jaar een mix van toonaangevende merken en verrassende nieuwkomers.

Natuurlijk is de Fitness en Welness Top ook erg leuk voor fanatieke fitness beoefenaars, en iedereen die geïnteresseerd is in de Fitness en Welness branche. Er zijn namelijk een tal van leuke dingen te ontdekken waar iedereen wat aan heeft!

Verdere informatie over de Fitnessbeurs zoals de openingstijden is te zien op de website www.fwtop.nl. Ook kan je via de website met de uitnodigingscode 21735 gratis entreebewijzen bestellen!

Lees ook:Fitness blijft populairste sport in Nederland
Lees ook:Beleggen in fitnessindustrie
Lees ook:Shopping efficiënte cardio
Lees ook:Calisthenics veroverd Nederland
Lees ook:Gratis test huidkanker

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>