De nieuwe Fitness Blogger

Even voorstellen…

Vanaf nu ben ik de nieuwe Fitness Blogger!

Ik ben Raul Kortooms, 22 jaar, woonachtig in Papendrecht en groot liefhebber van Fitness in de breedste zit van het woord.Zelf ben ik Personal Trainer, Smallgroup Trainer, Groepsles instructeur en voedingsbegeleider/adviseur.

Omdat ik Personal Trainer ben, volg ik alle ontwikkelingen, ontdekkingen en fitnesstrends elke dag op de voet. Dit zorgt ervoor dat ik tal van informatie verzamel en bezit over alles wat met Fitness, krachttraining, afvallen en lifestyle te maken heeft. Dit wil ik dan ook Graag met jullie delen, zodat jullie je fitnessdoelen zo snel en verantwoord mogelijk kunnen bereiken! Uiteraard sta ik mezelf ook 5 tot 7 dagen per week in het zweet te werken in de fitnesszaal én daarbuiten. Hierdoor kan ik me goed inleven in iedereen die deze zeer ingewikkelde levensstijl op een zo goed mogelijke manier probeert uit te voeren. Ik ken namelijk ook tegenslagen in het trainen én in mijn voeding, maar dit hoort er nou eenmaal bij want; zonder tegenslagen is er geen overwinning!

De blogs die ik zal gaan posten gaan onder andere over de volgende onderwerpen:

- Krachttraining en spiermassa
- Afvallen/vetverbranding.
- Voeding en voedingssupplementen
- Fitnesstrends.
- Lifestyle
- Wetenschappelijke ontdekkingen in de fitnesswereld
- Motivatie
- Fitness fabels en Fitnessfeiten
- Fitness en Voedings tips

Ik kijk er naar uit om een bijdrage te leveren aan het bereiken van jullie doelen!

Raulkortooms

Lees ook:Hoe kies je een goede personal trainer?
Lees ook:De Fitness.blogger
Lees ook:Afscheid Fitness.blog
Lees ook:Een Online Personal Trainer: De nieuwe fitnesstrend!
Lees ook:Een nieuwe redacteur voor Fitness.blog

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>