De beste sportkleding voor jouw figuur

In de sportschool word je erg vaak bekeken. Dat kan erg onaangenaam zijn, omdat je denkt dat je er niet goed uitziet, omdat je een rood hoofd hebt en omdat je buiten adem bent en zweet. Natuurlijk moet je je hierdoor niet laten tegenhouden, maar je kunt er wel voor zorgen dat je minder opvalt. Je kunt namelijk de beste kleding uitzoeken voor jouw lichaamsfiguur. En een artikel op Hitchfit legt precies uit welke kleding het beste is.

Bron: sxc.hu

Bron: sxc.hu

Peervormig
Als je een peervormig lichaam hebt (smalle schouders, brede heupen) kun je het beste een shirt aandoen met een vrolijk kleurtje en een broek met een donkere kleur. Kies daarbij een broek die een beetje wijd uitloopt. Hierdoor lijk je langer en rechthoekiger.

Lat
Als je weinig rondingen hebt is het verstandig om kleding te dragen met verschillende kleuren. Denk er ook aan om bijvoorbeeld een tanktop te dragen met wat frutseltjes bij je armen. Hierdoor lijkt je lichaam wat minder recht en krijg je een speelse uitstraling.

Appelvormig
Losse shirts werken het beste voor dit figuur. Zorg ervoor dat je voldoende bewegingsruimte hebt in je top. Anders dan de peervormigen kun je het beste kiezen voor een broek met pijpen die niet wijd lopen.

Zandloper
Zorg ervoor dat je geen shirt draagt met een hoge nek. Daardoor lijk je namelijk groter en breder. Probeer een shirt met v-hals of een lagere uitsnede.

Lees ook:Naakt zijn is gezond
Lees ook:5 tips bij sporten in de kou
Lees ook:4 voorwerpen die je nodig hebt als je buiten gaat sporten
Lees ook:Te gespierde vrouw moet zichzelf bedekken in sportschool
Lees ook:4 hardloop tips voor de zomer

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>