911 werd platgebeld door deze vreemde workout:

Mensen raakten in paniek toen ze Dan Vinson zijn nieuwe fitnessproduct zagen proberen. Ze belden 911, de Amerikaanse hulplijn, omdat ze zich zorgen maakten over wat ze zagen. Dan Vinson hing namelijk aan een luchtballon, terwijl hij zijn armen trainde.

Samen met zijn vriend David Hunt was Dan op zoek naar een spectaculaire workout. Ze vonden het gaan naar de sportschool namelijk te saai worden. Ze hadden zin in actie, buitenlucht en adrenaline. Daarom hebben ze samen een nieuw product ontwikkeld, dat niet alleen gemakkelijk mee te nemen is, maar ook nog eens simpel te gebruiken is op welke plek dan ook. Dit product heet de Monkii Bar. Het ziet eruit als 2 staven die je met kabels gemakkelijk overal aan kunt monteren zodat je jezelf altijd op kunt trekken aan welk voorwerp dan ook, zelfs aan een luchtballon. Wil je meer weten over dit toffe product? Bezoek dan de Kickstarterpagina van de Monkii Bar. Bekijk ook Dans spectaculaire luchtballonvlucht in het onderstaande filmpje.

Lees ook:10 domste fitness apparaten
Lees ook:Gezonde workout: Lachen!
Lees ook:Hoe combineer je fitness en familie?
Lees ook:Tom Tom Multisport Cardio horloge
Lees ook:Handige app: Bodbot

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>