Schokkende fitnessarmband

Begin 2015 wordt de fitnessarmband Pavlok op de markt gebracht. De naam zegt het al, deze fitnessarmband stuurt het gedrag van zijn drager en wel op een hele shockerende manier.2pavlok1

Deze Pavlok geeft namelijk een stroomstoot af wanneer er bepaalde doelen niet worden gehaald. Net als bij de experimenten van Pavlov is het de bedoeling dat je zo’n hekel krijgt aan de shock, dat je vanzelf het gewenste gedrag gaat vertonen.

De Pavlok kan voor meerdere doeleinden gebruikt worden. Zo meldt de Telegraaf dat je het kan gebruiken als wekker, waarbij je een stroomstoot krijgt als je meer dan twee keer op de snooze-knop drukt. Ook kun je een stroomstoot krijgen als je een keer niet naar de sportschool bent geweest, of als je bijvoorbeeld een aantal stappen per dag niet hebt gehaald.

Maar daarmee houdt het nog niet op. De armband kan namelijk ook bestuurd worden door je vrienden, via social media. Zij bepalen dan of jij een stroomstoot moet krijgen voor je sportontwijkende gedrag.

De Pavlok komt uit in begint 2015 en zal ongeveer €185,- gaan kosten.

 

Lees ook:Microsoft werkt aan een nieuwe fitness armband
Lees ook:5 awesome tips om vet te verbranden
Lees ook:Fitnesstrackers maken je een betere moeder
Lees ook:6 Redenen waarom je moet krachttrainen
Lees ook:’300′ Work-out (2): op naar de 200

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>