Neem je kind mee naar buggy bootcamp!

Als jonge moeder is het erg eng om je kind alleen te laten als je de deur uit wilt om bijvoorbeeld te gaan sporten. Hier door ontstaat de kans dat je na je bevalling je trainingsdagen achter je laat en je volledig richt op het zijn bij je baby. Dat is uiteraard erg begrijpelijk, maar het is wel belangrijk om goed te blijven bewegen! De organisatie Bootcamp Team ziet het belang van sporten goed in en geven daarom op zondagochtend buggy bootcamps in het Westerpark te Zoetermeer.

Bron: bootcampteam.com

Bron: bootcampteam.com

Tijdens een buggy bootcamp ben je als moeder bezig met sporten. Het grote verschil met een normale bootcamp, is dat je kind wordt betrokken bij je oefeningen. Het trainingsschema is speciaal gericht op nieuwe moeders. De training zorgt ervoor dat er weer conditie opgebouwd wordt en de oefeningen zijn met name gericht op de buik –en bekkenbodem spieren. Daarnaast krijg je tijdens deze bootcamp ook de gelegenheid om kennis te maken met andere nieuwe moeders en de kinderen worden erg leuk betrokken bij de training.

Wil je zien hoe buggy bootcamp in zijn praktijk werkt? Je kunt elke zondag een kijkje nemen om 10.00 in het Westerpark van Zoetermeer. Als je mee wilt doen moet je je echter wel opgeven op de site van Bootcamp Team.

Lees ook:Ouders vinden sporten te gevaarlijk voor hun kinderen
Lees ook:Het wasborddieet voor vrouwen: strakke buik in 6 weken!
Lees ook:(Ibiza) Bootcamp nieuwste trend of blijver?
Lees ook:4 manieren om in shape te komen voor de zomer
Lees ook:KIDNESS: fitness voor kids

2 Reacties // Reageer

2 thoughts on “Neem je kind mee naar buggy bootcamp!

 1. trust

  Awesome…
  Dat hebben jullie fantastisch geregeld…
  Hebben jullie ook activiteiten in de buurt van rotterdam?

    /  
 2. Sanne Botterblom Auteur

  Hoi Trust,

  Hiervoor zou je even contact op kunnen nemen met de organisatie. Die kun je bereiken via: [email protected] of op telefoonnummer 06 14 42 67 32

    /  

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>