Het geheim achter succesvol Anytime Fitness

Volgens het online magazine Management Team is de fitnessketen Anytime Fitness succesvoller dan andere franchise ketens zoals McDonalds. Maar waarom is deze keten zo succesvol? Management Team vroeg het aan CEO Chuck Runyon.anytime fitness

Runyon geeft aan dat de keten zo succesvol is geworden door meerdere vernieuwingen, zoals het 24/7 open zijn, kleinschalige sportscholen en persoonlijke aandacht. De keten was de eerste die altijd open is. Hiermee ging ze in op de vraag van ontevreden sporters die ook op feestdagen en in het weekend bij de sportschool terecht willen kunnen.

Maar de persoonlijke touch lijkt nog het meest belangrijk voor Runyon. Hij vertelt dat het voor sporters belangrijk is dat ze zich thuis voelen en dat ze zich op hun gemak voelen in de sportschool. Daarom hebben ze de sportscholen klein gehouden, zodat er beter contact is tussen de medewerkers en de sporters.

In het interview vertelt Runyon ook meer over het logo van Anytime Fitness. Dit is ontworpen door een tatoeage-artiest. Iedereen die het logo laat tatoeëren, hier een foto van maakt en vertelt waarom de sportschool zo belangrijk voor ze is geweest krijgt de tatoeage vergoed. Runyon stipuleert dat deze verhalen, vol met emoties en persoonlijke strijd, gehoord moeten worden, omdat deze juist het belang van de sportschool aantonen. Het gaat niet om geld, het gaat om tevreden sporters!

Lees hier het volledige interview met Chuck Runyon.

Lees ook:ADO Den Haag wekt stroom op in sportschool
Lees ook:Succesverhaal: sportschool geeft gratis pizza
Lees ook:Rijdende sportschool
Lees ook:Sportschool verbiedt selfies
Lees ook:Luie fitness coaches? Ook op jouw sportschool?

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>