Aankondiging: De DiaBeatit run 2014

Op 11 oktober van dit jaar vindt de tweede editie van de DiaBeatit run plaats. Deze run wordt jaarlijks gehouden om zoveel mogelijk geld op te halen voor het diabetes fonds.

Bron: Diabeatitrun.nl

De DiaBeatit run van dit jaar zal beginnen bij de Euromast in Rotterdam. De deelnemers rennen in teams en binnen de teams wisselen de deelnemers elkaar af in estafettevorm. Bij de aanvang rennen de teams eerst de Euromast op en af. Daarna lopen ze een dubbele marathon die recht door het groene hart naar Amsterdam zal leiden.

In 2013 vond er ook al een DiaBeatit run plaats die ruim 72.000 euro heeft opgehaald! Er deden maar liefst 200 deelnemers mee die bij elkaar 2.800 kilometer hebben afgelegd. Wordt je hier nou helemaal blij van en wil je ook je steentje bijdragen aan het diabetes fonds? Dan kun je je hier opgeven voor de run van 2014.

Lees ook:Fitness Rave
Lees ook:Nederlander onderschatten slechte leefgewoonten
Lees ook:‘THE PROJECT’ komt naar Amsterdam
Lees ook:Hardlopen maakt minder snel oud
Lees ook:Shopping efficiënte cardio

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>