Interessant nieuws van Personal Trainer Guy van der Reijden

Guy in training met Lieke

Hieronder lees je hoe wij in Nederland steeds meer aan het fitnessen geslagen zijn. Let wel dit bericht dateert uit 2006. Mijn conclusie is dan ook dat het genoemde percentage anno 2008 groter geworden kan zijn. Guy van der Reijden is 1 van de pionieren van Personal Training in Nederland. Hieronder het bericht wat verscheen op op www.nu.nl;

Het is opvallend hoe snel de Nederlanders aan het fitnessen zijn geslagen, stelt Van der Reijden. “Waar we in het verleden altijd dachten dat de Amerikanen daarin ver voorop liepen, is het aantal Nederlanders dat procentueel gezien aan fitness doet net zo groot als in Amerika: 15,5 procent. Dat is het hoogste percentage in Europa”, constateerde Van der Reijden vorige week in Las Vegas tijdens de jaarlijkse conventie van de International Health Record Sportclub Association (IHRSA).

 

meer info over Guy. zie www.coachguy.nl

Lees ook:Fitness blijft populairste sport in Nederland
Lees ook:Zoveel mensen doen aan fitness!
Lees ook:Hart en vaat ziekten kun je voorkomen door fitness
Lees ook:Phil Heat wint Mr. Olympia 2015
Lees ook:Insecten eten tegen hoge bloeddruk

2 Reacties // Reageer

2 thoughts on “Interessant nieuws van Personal Trainer Guy van der Reijden

  1. isabela machado

    it’s free, money back after

    Isabela

      /  

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>