Luie manieren waarop je kunt afvallen (deel 4)

Dit het dan het laatste deel van de geweldige serie vol met luie afval tips. Heb je zelf nog afvaltips die niet in de serie zijn voorgekomen? Deel ze dan met ons in een reactie!

Bron: sxc.hu

1. Doe je riem wat strakker
Een goede tip is om je riem wat strakker te doen. Dit voorkomt namelijk dat je gaat overeten. Als je je buik tegen je riem aan voelt komen wordt je er namelijk aan herinnerd dat je niet te veel moet eten. Je zult hierdoor eerder stoppen met eten.

2. Draag jeans naar je werk
Uit een studie blijkt dat mensen die spijkerbroeken dragen naar hun werk gemiddeld 491 meer stappen zetten dan mensen in een pak. Neem dus de gelegenheid waar je kunt en draag jeans!

3. Zet de thermostaat wat lager
In een kamer met een wat lagere temperatuur verbrand je meer calorieën, doordat je lichaam harder moet werken om zichzelf op temperatuur te houden. Dit kan zo tot 200 calorieën per dag schelen!

4. Ga light
Neem zoveel mogelijk light producten waar je kunt. Deze bevatten namelijk veel minder suikers. Bekijk echter wel de verpakkingen om te lezen of de light-varianten wel echt minder calorieën bevatten dan het origineel, dat is namelijk niet altijd het geval.

5. Neem een vitaminepil
Een onderzoek laat zien dat mensen die vitamine supplementen nemen minder hongerig zijn. Dit is voordelig, want na het slikken van een vitaminepil heb je en genoeg vitamines binnen gekregen en je hebt minder honger waardoor je ook minder zult eten.

Wil je meer luie afval tips? Lees dan de volgende artikelen:
Luie manieren waarop je kunt afvallen (deel 1)
Luie manieren waarop je kunt afvallen (deel 2)
Luie manieren waarop je kunt afvallen (deel 3)

Lees ook:Luie manieren waarop je kunt afvallen (deel 2)
Lees ook:Luie manieren waarop je kunt afvallen (deel 3)
Lees ook:7 rare dingen die je helpen met afvallen
Lees ook:Luie manieren waarop je kunt afvallen (deel 1)
Lees ook:Water drinken helpt met afvallen

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>