37 minuten cardio training

Heb je even zin in een lekkere cardiotraining, maar heb je geen tijd om naar de sportschool te gaan? Doe dan mee met de cardiotraining in deze video. Wat fijn is aan deze video is dat het goed laat zien hoeveel calorieën je ongeveer hebt verbrand. De video duurt maar 37 minuten, inclusief warming-up en cooling down. Tijdens de training wordt er afgewisseld tussen 40 seconden hoge intensiteit oefeningen en 15 seconden actieve rust. Wil je lekker bewegen vandaag? Twijfel dus niet langer en doe lekker mee!

Lees ook:HIIT training: De ultieme vet verbrander!
Lees ook:Sneller fit
Lees ook:12 minuten efficiënte cardio-trainen!
Lees ook:Uit-je-dip-tip: de Tabata-workout
Lees ook:Vet verbranden? Omhoog die hartslag!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>