Sportschool voor vrouwen

De zusjes Inge en Esther de Brouwer hebben speciaal voor vrouwen een sportschool opgericht.

pregnancy-1228123-m

In deze sportschool kunnen vrouwen een perfecte, op maat gemaakte workout uitvoeren. Met name voor zwangere vrouwen heeft de sportschool, genaamd BBB Healthclub veel te bieden. De zussen waren ongeveer tegelijkertijd zwanger en ontdekten dat zij voor een goede, persoonlijke workout nergens terecht konden. Daarom richtten zij zich speciaal op het begeleiden van vrouwen in hun sportschool. Ondertussen is de sportschool te vinden in meerdere grote steden zoals Amsterdam en Utrecht.

Bekijk hier een rapportage over BBB Healthclub

Lees ook:Het geheim achter succesvol Anytime Fitness
Lees ook:Wat kan je bereiken in 6 maanden?
Lees ook:Vrouwen sporten beter door ijzer
Lees ook:Rijdende sportschool
Lees ook:Sportschool etiquette

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>